Egyetlen készletre való keret – számtalan változatban építhető fel!

 A Clever Frame® reklámozási rendszernek köszönhetően egyetlen készletből vásári standok tucatjait építheti fel!

Hogyan működik?

A Clever Frame® alumínium keretekből álló moduláris kiállítási rendszer, amely különleges kötőelemek segítségével állítható össze. Az így létrejött állványra mindkét oldalon (mágnesesség útján) különféle ábrákat tartalmazó panelek helyezhetők el.

Kreatív építőkockák

A különféle méretű keretek rugalmasan állíthatók össze. Ez az Ön reklámstandjának a meglévő kiállítási felülethez történő pontos hozzáigazítását teszi lehetővé.

Az ön előnyei

Önnek egyetlen készletre való kerettel számtalan módon történő felépítésre nyílik lehetősége.

Akár kis tájékoztató-, reklám- vagy nagyméretű vásári standról legyen szó, a mi ötletünk segítségével Ön rugalmas és teljesen független. Profi módon történő megjelenését különféle ábrák – akár nagy, akár 3D-formátumban  – valamint praktikus tartozékok egészítik ki.

Katalógus letöltés

Tájékoztató katalógusunk itt tölthető le.

Katalógus letöltés

 • 1
 • Egyetlen készlet – tucatnyi megoldás

  Egyetlen készlet – tucatnyi megoldás

  A rendszer rugalmasságának köszönhetően Ön azt építi fel, amire éppen szüksége van – mint az építőkockákból. Ehhez ugyanazt a Clever Frame® készletet használja fel.
 • Igazítsa saját igényeihez a clever frame® rendszert!

  Igazítsa saját igényeihez a clever frame® rendszert!

  A tetszőleges konfigurációs lehetőségeknek köszönhetően a rendszert minden promóciós lehetőségnél használhatja. Önnek lehetősége van arra, hogy vásári és információs standokat, események számára emelvényeket, promóciós szigeteket és sok mást építhessen fel.
 • Kicserélhető grafikai panelek

  Kicserélhető grafikai panelek

  A kicserélhető, mágneses grafikai paneleknek köszönhetően villámgyorsan és fáradság nélkül változtathatja meg minden aktuális alkalom követelményének megfelelően a vásári stand külső megjelenését. Gondoljon arra, hogy csupán a grafikai paneleket kell kicserélni.
 • Intuitív összeszerelés szerszámok használata nélkül

  Intuitív összeszerelés szerszámok használata nélkül

  A Clever Frame® rendszer kereteinek összekötése különleges kapcsolók segítségével történik – bármiféle szerszám használata nélkül. Különféle tartozékokkal láthatja el, és csak akkor építheti fel, amikor éppen szüksége van rá.
 • Mobil és kényelmes szállítás

  Mobil és kényelmes szállítás

  A Clever Frame® könnyű, szilárd alumínium keretekből álló rendszer, amelyet kényelmes szállítótargoncán /kocsin mozgathat, és amely gond nélkül belefér egy kombi autó csomagtartójába.0
 • 1