crossmenuchevron-up

Központunk Európában elismert moduláris kiállítási rendszerek gyártója. A Leme Kft. 2015 óta látja el a Clever Frame International magyarországi képviseletét. A legérdekesebb és legmodernebb megoldásokat szállítjuk, ugyanakkor a legjobb minőséget és funkcionalitást biztosítjuk.

Kínálatunkat a nem szabványos, szabadalmaztatott koncepciók jellemzik. Az évek során – lengyel anyacégünk segítségével - kialakítottuk saját stílusunkat és módszereinket, amelyek jelentősen befolyásolták a lengyel és az európai kiállítási művészetet. Piaci pozíciónkat nemcsak a moduláris standok egyedülálló ötlete erősítette meg, hanem saját professzionális létesítményeink - a tervező stúdió és a gyártóüzem - is, amelyeknek köszönhetően testre szabott megoldásokat készítünk az üzleti élet számára.

Miért Clever Frame? Ismerje meg értékeinket.

Biztonság és hatékonyság

A moduláris megoldások biztonságot és kényelmet jelentenek. A Clever Frame® segítségével gyors marketingdöntéseket hozhat, és a rendszer minden egyes használata segíti a pozitív márkaimázs kialakítását.

Egy rendszer, többféle alkalmazás

A Clever Frame® moduláris megtakarítást jelent. Lehet, hogy ma egy vásári standra, holnap pedig egy rendezvényfalra van szüksége. Függetlenül az igényeitől, mindig funkcionális szerkezeteket hoz létre.

Vége az eldobható megoldásoknak

A Clever Frame® egy újrafelhasználható megoldás. Nem kell eldobható megoldásokat vásárolnia, és nem kell gondoskodnia azok minőségéről, valamint esztétikájáról. Válassza a megtakarítást a rendszer többszöri használatának lehetőségének köszönhetően.

Képváltás egyszerűsége

Rebranding? Szezonális ajánlatok? Új stratégia? Arculatváltás esetén nem kell befektetnie a következő konstrukciókba. Azonnal lecseréli a grafikai paneleket, és sokat spórol.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

    I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

    The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram