crossmenuchevron-up

Galéria

Nézze meg munkánk eredményeit
Csapatunk tehetsége és elkötelezettsége az, ami miatt megvalósításainkat ügyfeleink nagyra értékelik. Az általunk kínált kiállítási rendszereket és reklámbútorokat a funkcionalitás és a szemet gyönyörködtető design jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik a modern vállalatok marketingstratégiáinak jellegéhez. Számos üzleti ágazatot képviselő ügyfelekkel dolgozunk együtt, ráadásul kiállítási rendszereink és kiállítási megoldásaink már a világ számos országába eljutottak.
Kiállítási standtervezés - mi itt vagyunk, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek és követelményeinek
Egy adott térbeli, esztétikai és funkcionális kontextus alapján készítünk. Ennek során a berendezési és befejező anyagok széles katalógusát használjuk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi, személyre szabott kiállítási projekteket hozzunk létre. A modern és jellegzetes kiállítási standok létrehozásához mindenben, ami körülvesz minket - színekben, textúrákban, a márkák vizuális identitásában, termékportfóliójukban vagy stílusukban - keressük az inspirációt. Mindezek az elemek egy nagyobb kirakós játék részei - egy olyan kiállítási standtervezés, amely vonzza a figyelmet, funkcionalitásával meglep, és egyértelműen kijelöli a márka iparági pozícióját.

Ha a vállalkozásának megfelelő kiállítási megoldást keresi, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tervezőink egyben tanácsadók is - segítenek Önnek optimalizálni marketingköltségvetését, és elkerülni a jövőben a felesleges költségeket.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

    I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

    The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram