crossmenuchevron-up

Letöltések

Minden, amit a kiállítási rendszerekről tudni kell egy helyen összegyűjtve
Tudjuk, milyen nehéz néha helyes döntéseket hozni a kiállítási rendszerekbe való beruházás során. Elvégre a vásári építmények és a rendezvénystandok sok szezonon keresztül használatosak. Éppen ezért kínálatunk minden igényre pontosan reagál. Ezen az oldalon olyan kiadványokat talál, amelyek megkönnyítik a kívánt hatásnak megfelelő vásárépítmények kiválasztását. Ami Ön előtt áll, az a kiváló minőség, a modern design és a kiváló műszaki paraméterek, amelyek lehetővé teszik számos egyedi kiállítási konstrukció vagy promóciós stand létrehozását.
Moduláris kiállítási standok katalógusa 2023
Inspirációt keres? Összeállítottunk egy kreatív kiállítási tervekkel teli katalógust. Tudjon meg többet legnépszerűbb termékeinkről!
letöltés
Clever Frame® termékkalauz
Vásári standok, rendezvényszerkezetek, reklámoszlopok és falak - ez csak egy része a kínálatunknak. Tekintse meg reklámrendszereinket, és használja őket marketingkampányaiban.
letöltés
Konfigurációs katalógus
Kijelzőrendszerünk számos különböző konfigurációt kínál. Tekintse meg a Clever Frame® segítségével létrehozható vásári standok példáit.
letöltés
Összeszerelési útmutató
Moduláris rendszereink összeszerelése nem igényel szerszámokat vagy speciális készségeket. Az összeszereléshez szükséges összes utasítást a mellékelt kézikönyv tartalmazza.
letöltés
Grafikai fájlok előkészítése
Még a kis standok is professzionálisan néznek ki a jó minőségű nyomtatványokkal. Nézze meg, hogyan készítse elő a fájlokat a nyomtatáshoz.
letöltés
Gyártói garancia
A Clever Frame® kiállítási rendszer minden alumínium elemére 10 év garancia vonatkozik. Tudjon meg többet.
letöltés
A Clever Frame® rendszer használatának általános feltételei
Mindent megteszünk azért, hogy kivételes tartósságú vásárrendszereket és rendezvénystandokat biztosítsunk. Olvassa el az általános felhasználási feltételeket, hogy minél tovább élvezhesse termékünket.
letöltés

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

    I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

    The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram