crossmenuchevron-up

További szolgáltatások

A Clever Frame® kiállítási megoldások megvásárlásához és használatához kapcsolódó előnyökön belül számos kiegészítő szolgáltatást kínálunk. Tekintse meg az ajánlatunkban elérhető lehetőségeket, és igazítsa azokat saját igényeihez. Kérdéssel is fordulhat hozzánk - csak használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, küldjön nekünk e-mailt vagy hívjon minket telefonon. Szívesen adunk tanácsot az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatásokról, figyelembe véve az Ön igényeit és vállalata profilját. Rugalmasan járunk el, és nyitottak vagyunk minden ötletre.

Vásári standok építése
Átfogó szolgáltatás

A megrendelés megvalósításának minden szakaszában szívesen támogatjuk ügyfeleinket - nemcsak a grafikai standtervezéssel kapcsolatos tanácsadást, hanem a rendezvény helyszínén történő kivitelezésben való segítségnyújtást is garantáljuk. A vásári standépítési szolgáltatást Varsóban és az ország egész területén egyaránt végezzük. Szívesen együttműködünk külföldi ügyfelekkel is. Mi több, a displayek értékesítése mellett a kiállítási rendszerek bérlését is felajánlhatjuk Önnek, vonzó árfeltételekkel.

Az ügyfelek kérésére minden szükséges műszaki munkát elvégezünk, kezdve a displayek szállításától, a teljes szerkezet terv szerinti összeszerelésén át a stand lebontásáig a befejezett rendezvény után. Ügyfeleink teljes mértékben üzleti és marketingstratégiájuk megvalósítására összpontosíthatnak, nem kell aggódniuk az összeszereléssel kapcsolatos szervezési kérdések miatt. Ami fontos, hogy mindig időben cselekszünk, a legapróbb részletekre is figyelmet fordítunk, és garantáljuk a széleskörű építési testreszabás lehetőségét. Minden vásári standot igyekszünk úgy elkészíteni, hogy azok tökéletes zászlóshajói legyenek ügyfeleink vállalatainak. Kiemelt célunk, hogy kizárólag személyre szabott termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, amelyeknek köszönhetően a rendezvény- és árusító standok tervezése, összeszerelése és tárolása még egyszerűbbé válik az Ön számára. Pénzügyi kérdésekben is segítünk Önnek, és közösen elemezzük, hogy a kiállítási rendszerek vásárlása vagy bérlése lenne-e az Ön számára a jobb megoldás.

Sikeresen együttműködünk különböző üzleti ágazatokat képviselő ügyfelekkel, és ügyfeleink csoportjában egyaránt megtalálhatók a kisvállalkozások és az iparágak vezetői. Így ahelyett, hogy önmaga foglalkozna a kiállítás vagy az eladási standok bonyolult szervezésével, időt takaríthat meg, és bízhat a mi tapasztalatunkban.

Tárolás

Szüksége van egy tárolóhelyre? A raktározási szolgáltatás részeként rövid és hosszú távú tárolást kínálunk.

Kérjen ajánlatot
Wystawca montujący stoisko na targi

Összeszerelés és logisztika

Nem csak a kiállítási rendszerek architektúrájában gondolkodva lépjük át a határokat. Ha igény van rá, csapatunk gondoskodik az Ön marketingakcióival kapcsolatos teljes operatív tevékenységről - a szállításról, az építmény összeszereléséről és szétszereléséről.

Olyan komplex megoldásokat kínálunk, amelyekkel időt takaríthat meg.
Kérjen ajánlatot

Egyedi projektek

Szokatlan megoldásokat keres? Bármilyen elrendezést megtervezünk és kivitelezünk. Mondja el, mire van szüksége, mi pedig a legjobb funkcionális és anyagi megoldásokat választva megvalósítjuk az elképzelését.

Mi alakítjuk az Ön elképzeléseit. Vásári konstrukcióinkat a legújabb dizájn trendek felhasználásával készítjük.
Kérjen ajánlatot

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

    I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

    The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram