crossmenuchevron-up

Információs és bárpultok

Bútorok rendezvényekhez: recepciós pultok, bárpultok és promóciós standok

A moduláris pultok és bárok a rendezvényszervezők egyik leggyakoribb választása. Úgy tervezték őket, hogy a lehető legfunkcionálisabbak, ugyanakkor gyorsan telepíthetők és feltűnőek legyenek. Kialakításuk lehetővé teszi a modulok többszöri kombinálását vagy egyedi használatát - így könnyen alkalmazkodhat bármely rendezvény jellegéhez és méretéhez.
Részletek
Az általunk kínált rendezvénybútorok legnagyobb előnye, hogy tetszőlegesen konfigurálhatók és zökkenőmentesen szállíthatóak a rendezvények között. Számításaink szerint az ilyen típusú moduláris display rendszer megvásárlása már a harmadik rendezvény után megtérül (az átlagosan kb. 20 m2 alapterületű promóciós szerkezetek esetében). Az Ön vállalatának profilját és a rendezvény típusát figyelembe véve szívesen adunk tanácsot, hogy milyen kiállítási rendszereket válasszon egy teljesen működőképes rendezvényrendezés létrehozásához.
 • a moduláris rendezvénybútorok sorát alkotó pultok és pultok kiegészíthetők reklámfelülettel, jégtartókkal, polcokkal, szállítógörgőkkel vagy a munkafelület megvilágításával.
 • az egyetlen bárpult kompakt megoldás a kisebb rendezvényekhez - összeszerelése nem vesz igénybe több mint 15 percet
 • érdemes rendezvénystandját szponzorfallal vagy multimédiás állványokkal kiegészíteni - további reklámfelületet nyerhet
 • a moduláris felépítésnek köszönhetően a promóciós stand szállítása, tárolása és összeszerelése egyszerű és problémamentes
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • polc
 • szórólaptartó
 • tablet pylon
 • ajtók
 • vitrinek
Anyagok és grafikai panelek
 • keret - eloxált alumínium
 • tartozékok - RAL színskála alapján porszórtan bevonva
 • grafikai panelek - PVC, akril, üveglap, HIPS, dekoratív fémlemez, furnér, egyéb szerkezeti anyagok, például fa és bőr.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Number of frames:
A személyre szabás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan rendezvénybútorokat hozzunk létre, amelyek tökéletesen illeszkednek a térhez és az esemény stílusához. A méret nem jelent problémát - képesek vagyunk olyan méretet és elrendezést választani, amely még a legkisebb bemutatóhelyen is elfér. Minden pult egyedi tervezés szerint készül - kiegészíthető logóval, promóciós grafikával, íves keretekkel vagy megvilágított előlappal.
Number of frames:
A moduláris pultok tökéletesek minden olyan eseményhez, ahol mobil recepciós pultra van szükség, beleértve a vásári standokat vagy konferenciákat. A kollekciónkban található összes rendezvénypult moduláris, így többszörösen kombinálhatók vagy külön-külön is használhatók. Szabadon álló rendezvénybútorokként és egy nagyobb vásári fejlesztés részeként egyaránt jól működnek.
Number of frames:
A rendezvénypultok és reklámállványok nélkülözhetetlen kiegészítői mindenféle bemutatóhelynek - vásári standoknak, kóstolóasztaloknak vagy csak korlátozott ideig működő pop-up üzleteknek. Modern kialakításuk és funkcionális kivitelezésük révén számos évszakban, beltéri és kültéri helyiségekben egyaránt használhatóak.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram