crossmenuchevron-up

HELO FORM® termékbemutatók

Talapzatok kirakatokhoz, termékosztályokhoz és egész üzletekhez

Akár egyszerű termékmegjelenítést keres, akár eredeti eszközre van szüksége az értékesítés aktiválásához, a HELO FORM kollekcióval könnyedén bemutathatja termékeit. A rendszer egyedi felépítése lehetővé teszi, hogy nagyon modern és szokatlan megoldásokat tervezzünk. Minden egyes display bútor egyedi tervezés alapján készül, figyelembe véve az adott iparág sajátosságait.
Részletek
A HELO FORM egy különböző konstrukciókban gazdag kollekció, beleértve a szabadon álló displayeket és a termékszigeteket. Az adott reklámkijelző kiválasztása attól függ, hogy milyen termékeket kínál, kik az ügyfelei, és mennyire szeretne kreatív lenni. A HELO FORM tervezésekor kísérletezhet a színsémákkal, a tölteléktípusokkal, az egyes talapzatok elrendezésével és méretével. Minden szerkezetet funkcionális modulok alapján hozunk létre, és szigorúan a felhasználó számára konfiguráljuk.
 • Minden HELO FORM kijelzőt további megoldásokkal gazdagíthat, beleértve a grafikai paneleket vagy a világítást.
 • a könnyű szerkezet megkönnyíti a termékmegjelenítők mozgatását és különböző helyszíneken való használatát
 • a tervezési folyamat során olyan új formákat és megoldásokat keresünk, amelyek megkülönböztetik az Ön display-ét a többi állványtól és reklámbemutatótól
 • a kollekció számos moduláris megoldást tartalmaz a formák, méretek és színek széles választékában
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • LCD képernyők
 • polcok, fiókok, szekrények
 • fogasok
 • szerkezeti panelek
Anyagok és panelek
 • Felépítés: porszórt alumíniumprofilok a RAL színskála alapján.
 • Kitöltőlemezek: bútorlapok, acélkitöltések, dekoratív fémlemezek, PVC, akrilüveg, üveglap, dekoratív HIPS, dekoratív fémlemezek, MDF, furnér, egyéb szerkezeti és térbeli anyagok.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Number of frames:
A kínálatunkban elérhető kijelzőket nemcsak funkcionalitásuk, hanem divatos, elegáns kialakításuk is megkülönbözteti. Egyik jellemzőjük a fülkék, amelyek nyílt hozzáférést biztosítanak a kiállított választékhoz. A masszív talapzatra állítva egyedi dekoratív hatást biztosítanak bármilyen belső térben - függetlenül annak méretétől vagy építészeti stílusától. Minden egyes vitrin kiegészíthető spotvilágítással, amely kiemeli a kiállítást vagy a belső, dekoratív töltelékeket.
Number of frames:
A ruházati üzlet felszerelése számos tételből áll, többek között bemutatóasztalokból, ruházati állványokból, ruházati tartozékok bemutatóiból vagy próbababákból. A HELO FORM® rendszer moduláris felépítésének köszönhetően bármelyiket le tudjuk gyártani. Az itt bemutatott butik kialakításánál a nem túl kiterjedt színvilág és a kitöltőpanelek csökkentett száma mellett döntöttünk. Ez lehetővé tette, hogy sok fényt engedjünk be a kirakatba, és nyílt hozzáférést biztosítsunk a kollekcióhoz.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram