crossmenuchevron-up

HELO FORM® üzletberendezés

Polcok, pultok, reklámszigetek. Boltbútorok minden reklámformátumhoz

A HELO FORM® egy végtelenül rugalmas display- és promóciós rendszer, amely együtt nőhet az Ön koncepcióival és marketingigényeivel. A rendszer alumíniumprofilokra épülő moduláris felépítése végtelen elrendezési lehetőséget kínál. Ez az egyik legsokoldalúbb megoldás a piacon, amely megkönnyíti az értékesítési és bemutatóterek kialakítását.
Részletek
A HELO FORM kollekció kiegészítő, stílusában és formájában harmonikus, ami alkalmassá teszi a különböző értékesítési és vizuális merchandising tevékenységekhez. A kirakatrendezéstől kezdve a shop-in-shop és showroom területeken át a displayekig és termékszigetekig. Minden egyes bolti bútorunkat egy adott felhasználó és egy adott márka számára készítjük. A tervezés során játszhat a színekkel, méretekkel és szerkezeti kitöltésekkel, és az egészet kiemelheti a polcok, szekrények, fiókok vagy LCD képernyők egyedi kombinációjával.
 • A HELO FORM rendszerbútor nagyfokú rugalmasságot biztosít a kereskedelmi terek kialakításában.
 • tömör bútoraink katalógusában mindenféle kirakat és bolti bútor megtalálható, többek között bolti polcok, pultok vagy reklámszigetek.
 • az egyes modulok különböző mérete lehetővé teszi bármilyen elrendezés létrehozását
 • falra szerelt, szabadon álló, egyoldali vagy nyitott hozzáférésű, bármikor bővítheti elrendezését a kollekció új elemeivel
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • LCD képernyők
 • polcok, fiókok, szekrények
 • fogasok
 • szerkezeti panelek
Anyagok és panelek
 • Felépítés: porszórt alumíniumprofilok a RAL színskála alapján.
 • Kitöltőlemezek: bútorlapok, acélkitöltések, dekoratív fémlemezek, PVC, akrilüveg, üveglap, dekoratív HIPS, dekoratív fémlemezek, MDF, furnér, egyéb szerkezeti és térbeli anyagok.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Number of frames:
A csemegebolt egy olyan élelmiszerbolt, amelynek berendezése korszerűsített színvonalon történik, amely magában foglalja a kereskedelmi polcokat, a vásárlók impulzusvásárlását befolyásoló termékmegjelenítőket vagy az önálló értékesítési zónákat létrehozó szigeteket. A bemutatott bolti bútorok tervezésekor az univerzális fekete színre támaszkodtunk, amelyet perforált fémlemezek és cserélhető grafikai panelek egészítettek ki. Az elrendezést LED-es világítással egészítettük ki, amely nemcsak feltűnő, hanem energiatakarékos is.
Number of frames:
A sportbolt berendezésének megtervezésekor azt akartuk, hogy az esztétikai tulajdonságoknak, a funkcionalitásnak és mindenekelőtt - hatékony értékesítési eszköz legyen. Az elrendezés fehér kivitelű bolti bútorokból áll, amelyeket a fa textúráját utánzó frontok egészítenek ki. Az üzlet bal szárnyát rekeszekkel, más néven reklámdobozokkal vagy ketrecekkel láttuk el, amelyek geometrikus, térbeli formája tökéletesen megfelel a vizuális merchandising jelenlegi trendjeinek.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram