crossmenuchevron-up

Információs pontok és kereskedelmi szigetek

Funkcionális rendszerek a termékbemutató és a vásári és információs területek elrendezéséhez

A legtöbb információs pontunk tervei kapszulákon alapulnak - moduláris állványokon, amelyeket ügyfél-találkozóhelyként, mobil recepcióként vagy bevásárlószigetként használhat. A kapszulák tervezésekor célunk volt, hogy gyorsan telepíthetők legyenek, és lehetőséget biztosítsanak a funkcionális zónák elkülönítésére.
Részletek
A kapszulákkal teljesen új minőségű kiállítást hozhat létre. A formatervek és töltelékek széles katalógusát kínáljuk, amelyek alapján modern és funkcionális tereket hozhat létre a márkakommunikációhoz a vásárlókkal. A kapszulák, a többi Clever Frame kiállítási szerkezethez és reklámfalhoz hasonlóan, rendszermegoldást jelentenek. Ez azt jelenti, hogy úgy tervezték őket, hogy újra összeszerelhetők legyenek, és kompatibilisek márkánk más kiállítási rendszereivel.
 • a moduláris rendszerek a legmodernebb megoldás a kiállítási szerkezetek számára.
 • a kapszulák displayekkel való kiegészítésével egy shop-in-shop szigetet, kombinálásával pedig egy innovatív pop-up áruházat hozhat létre
 • gyakorlatilag bárhol elhelyezheti szerkezetét, és bármilyen vizuális elemet - LED képernyőket, grafikai paneleket vagy egyéb kitöltéseket - integrálhat rájuk
 • a kapszulák nemcsak kereskedelmi terek és vásári standok elrendezésében, hanem irodákban és nyitott terekben is jól működnek
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • polc
 • szórólaptartó
 • tablet pylon
 • ajtók
 • vitrinek
Anyagok és grafikai panelek
 • keret - eloxált alumínium
 • tartozékok - RAL színskála alapján porszórtan bevonva
 • grafikai panelek - PVC, akril, üveglap, HIPS, dekoratív fémlemez, furnér, egyéb szerkezeti anyagok, például fa és bőr.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Number of frames:
A figyelemfelkeltő promóciós terület vagy vásári stand kialakítása a siker kulcsa, és a látogatók figyelmének felkeltése. A gondosan átgondolt tervezés, a feltűnő grafika, az interaktív elemek, a beszélgetésre és pihenésre alkalmas hely, valamint a megfelelő világítás és multimédia mind-mind hozzájárulnak egy olyan tér kialakításához, amely magával ragadja a látogatókat és támogatja az Ön márkájának céljait. Mindezt a kapszulák biztosítják.
Number of frames:
A moduláris kapszulák tökéletesen alkalmasak az ügyfelek találkozósarkainak kialakítására. Használhatók intim terek kialakítására üzleti megbeszélések, termékbemutatók vagy az ajánlat részleteinek megvitatása céljából. A kapszuláknak köszönhetően a beszélgetőhelyek finoman elkülönülnek a vásári stand többi részétől, ami jobb kommunikációt tesz lehetővé, és növeli az ügyfelekkel való tartós kapcsolat kialakításának esélyét.
Number of frames:
A kapszulákkal rendezett bevásárlószigetek hihetetlenül sokféleképpen alkalmazhatók. Vásár- és konferencia-standként, valamint recepcióként, kávézósarkként vagy chillout zónaként egyaránt használhatóak. Minden egyes kapszula különböző grafikákkal és kitöltőpanelekkel fejezhető be, amelyek bármikor cserélhetők - minden az egyedi tervezési ötlettől és a vizuális márkaidentitásunk alapelvein múlik.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram