crossmenuchevron-up

Nagyméretű moduláris standok - több mint 50 négyzetméter

Nagyméretű kiállítási standok és promóciós displayek. 50 négyzetméter feletti elrendezések.

Modern és mobil megoldást keres, amely sokféle helyzetben működik? Fedezze fel a kiállítási keretrendszert, mint újrafelhasználható kiállítási megoldást. Vásárstandjaink, más néven kereskedelmi standok vagy kiállítási standok, tökéletes megoldást kínálnak. Minden stand szabadon átalakítható és szükség esetén bővíthető. Ez egy olyan rendszer, amelyet újra és újra, különböző konfigurációkban használhat, anélkül, hogy aggódnia kellene a rendelkezésre álló hely miatt.
Részletek
Ez olyan egyszerű, mint a kockákkal való építkezés. Az egyes vásárstandok sokféleképpen modellezhető - megváltoztatható, mérete vagy vizuális aspektusa alpján. Az újramárkázást megkönnyítik a néhány másodperc alatt felszerelhető, cserélhető, mágneses grafikai panelek. Világítással vagy multimédiás megoldásokkal (pl. LCD képernyőkkel) kiegészítve teljesen funkcionális reklámfelületet hozhat létre.
 • Nem számít, mit, hol és hogyan szeretne bemutatni, mindig ugyanazt a keretkészletet használhatja.
 • a vásári struktúra falai szabadon kombinálhatók egymással, így létrehozva a kívánt teret
 • a rendszer szerkezete könnyű alumíniumprofilokból készül, amelyek ellenállnak a gyakori össze- és széthajtogatásnak
 • egy elemkészlet egyaránt használható egy nagy kiállítási stand kialakítására egy vásáron és egy rendezvény színpadképének kialakítására is
 • a rendszer kényelmesen szállítható és rendkívül könnyen összeszerelhető - a speciális csatlakozóknak köszönhetően bármelyik vásári stand rendkívül gyorsan és szerszámok nélkül összeállítható.
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • polc
 • szórólaptartó
 • tablet pylon
 • ajtók
 • vitrinek
Anyagok és grafikai panelek
 • keret - eloxált alumínium
 • tartozékok - RAL színskála alapján porszórtan bevonva
 • grafikai panelek - PVC, akril, üveglap, HIPS, dekoratív fémlemez, furnér, egyéb szerkezeti anyagok, például fa és bőr.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Méret:
50 nm
Number of frames:
A beton és annak utánzatai a legdivatosabb tervezési megoldások közé tartoznak. Rendkívül sokoldalú anyag, amely jól illeszkedik a természetes fa kiegészítőkhöz vagy mindenféle növényhez. A kiállítási standot átlátszósággal láttuk el, amely nemcsak finoman díszíti a standot, hanem optikailag is megnöveli a teret. Az átlátszó paneleken áthatoló fény világosabbá és tágasabbá teszi a standot.
Méret:
60,5 nm
Number of frames:
A kapszulák alapján tervezett kiállítási stand - íves előtetőkkel ellátott szerkezetek, amelyek megkönnyítik a térrendezést és növelik annak esztétikai értékét. Az ügyfél igényeinek elemzése lehetővé tette számunkra, hogy pontosan kiválasszuk a megfelelő térrendezést, amely barátságos és hatékony vásári kialakítást eredményezett - megtartva a nyitott térhatást, ugyanakkor elkülönítve a különböző promóciós tevékenységekhez szükséges teret. A standot egyszerű formavilágú bútorokkal és elegáns dekorációval díszítettük.
Méret:
100 nm
Number of frames:
Az esztétika, a design, a kiállítás áttekinthetősége vagy a személyre szabhatóság csak néhány a kihívások közül, amelyekkel a kiállítóknak a szépségiparban szembe kell nézniük. Az általunk tervezett vásári stand mindezeket az elemeket egyesíti. A pasztellszínek otthonosságot kölcsönöznek az elrendezésnek, és kiemelik a HELO FORM® termékcsalád moduláris kozmetikai szekrényeiben elhelyezett termékek jellegét. A kiállítás kontrasztját egy 360 fokos kialakítású grafit pult adja, amely lehetővé teszi a vásárlók kiszolgálását a stand bármely pontjáról.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram