crossmenuchevron-up

Közepes moduláris standok - 25- 50 négyzetméter

Moduláris rendszer kiállítási és promóciós terek kialakítására. Szerkezetek 50 négyzetméterig.

Olyan kiállítási rendszert keres, amellyel gyorsan és vonzó módon hozhat létre reklámfelületet? A Clever Frame egy olyan megoldás, amely több tucatnyi funkciót és konfigurációt kínál, mindezt egyetlen keretkészletben! A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően különböző felületekhez igazítható. Kiállítási standjaink könnyen konfigurálhatók, és így az Ön aktuális igényeihez igazíthatók - mind a funkció, mind a tér tekintetében.
Részletek
A Clever Frame moduláris kiállítási stand gyors és intuitív összeszerelést és a kiegészítő felszerelési elemek gazdag választékát jelenti. A szerkezet könnyen kiegészíthető tárolóhelyiséggel, polcokkal, világítással, rendszerpadlóval vagy megvilágított grafikus panelekkel. A reklámstand tervezésénél nemcsak az aktuális trendeket és a modern promóciós megoldásokat vesszük figyelembe, hanem mindenekelőtt az adott márka brandingjét és erősségeit.
 • Egyetlen keretkészletből bármilyen megjelenést létrehozhat: egy standot egy vásárra, egy szponzorfalat, egy reklámstandot, vagy egy promóciós pontot.
 • a rendszer formája és funkciója bármikor megváltoztatható az Ön elképzelései és reklámigényei szerint
 • azt kapja, amire a leginkább szüksége van - kényelmet és szabad használatot
 • a teljes rendszer egyes elemekre összeszerelhető - ez teljesen egészében leegyszerűsíti a szállítást és a tárolást
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • polc
 • szórólaptartó
 • tablet pylon
 • ajtók
 • vitrinek
Anyagok és grafikai panelek
 • keret - eloxált alumínium
 • tartozékok - RAL színskála alapján porszórtan bevonva
 • grafikai panelek - PVC, akril, üveglap, HIPS, dekoratív fémlemez, furnér, egyéb szerkezeti anyagok, például fa és bőr.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Méret:
30 nm
Number of frames:
Vásárstandokat tervezünk és építünk minden ágazat számára, beleértve az ipart is. A bemutatott kiállítási installáció tervezésénél fényes paneleket használtunk, amelyek a spotvilágításnak köszönhetően rendkívül vonzó hatást keltenek, a HELO FORM® termékcsaládból származó állványrendszereket, kiegészítve az ipari stílusra utaló expandált fémhálóval és a standot optikailag melegítő fapanelekkel. Az egész kiállítást egy 3 méter széles pult és egy intim terület egészítette ki az ügyfelekkel való találkozáshoz.
Méret:
36 nm
Number of frames:
A fülke beszélgetőterét átlátszó és fából készült panelekkel rendezték be, amelyek finom álcázást kölcsönöznek ennek a helynek. Ezáltal az üzleti beszélgetések során a komfortérzetet is fokozták. A vásári stand falait terrazzót imitáló nagyméretű grafikákkal borították, amelyek az uralkodó trendekre utalnak. A standot egy 3D textúrájú zöld fal egészítette ki, amelyen egy monitort helyeztünk el a reklámszpotok megjelenítésére.
Méret:
40 nm
Number of frames:
40 négyzetméter A márkaépítéshez kapcsolódóan elkészítettük a vásáron a standot egy külön tárgyalóterülettel és recepcióval. A reklámstand kialakításánál minimalista stílusra építettünk, amely a tiszta vonalakat, a korlátozott színpalettát, az átlátható elrendezést és az összes designelem világosan meghatározott funkcióját ötvözi. A kiállítási stand közepén háttérvilágítással és cserélhető grafikával ellátott reklámkasszákat helyeztünk el.
Méret:
40 nm
Number of frames:
A kreatív megjelenés a vásáron a standon minden vállalat imázskampányának kulcsfontosságú része. A fenti vásárfejlesztési projektben az alumínium lamellák motívumát használtuk, amelyek nemcsak díszítik a kiállítási standot, hanem annak vizuális könnyedségét is befolyásolják. A stand esztétikáját befolyásoló másik intézkedés a stand hátsó részén található reklámfal - a két rétegű, többek között átlátszó panelekből álló kitöltésnek köszönhetően érdekes 3D-s hatást kelt.
Méret:
42 nm
Number of frames:
A moduláris kiállítási rendszer bevált megoldás bármilyen színű, elrendezésű és méretű vásári stand építésére. A bemutatott vásári stand kialakításában többek között fapanelekkel ellátott kapszulákat, LED-es spotvilágítást és reklámmonitort használtunk. A pasztellszínek, amelyeket a vásári fejlesztés falain és padlóján alkalmaztunk, viszont megkönnyítették a tér optikai felosztását, azt a benyomást keltve, mintha több független helyiséget látogatnánk meg.
Méret:
48 nm
Number of frames:
When designing trade fair stands in the modern style, we focus primarily on surprising forms of solids, distinctive colours, dynamic layout and appropriate lighting. We used several types of infill panels, LED spot lighting and 3D openwork dividers in the design of an exhibition stand for an IT Customer. The whole was completed with a modular system floor, which delineates the boundaries of the promotional area and makes it possible to hide any wires.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram