crossmenuchevron-up

Reklámfalak és promóciós standok

Sokoldalú, kompakt promóciós készletek többféle konfigurációs lehetőséggel.

Szeretne egy olyan kis promóciós pontot létrehozni, amely többet garantál, mint a klasszikus reklám- és konferenciafalak? A PROMO1 egy kis moduláris rendszer, amellyel kevesebb mint 15 perc alatt professzionális promóciós standot építhet. Könnyedén kicserélheti benne a grafikákat és átkonfigurálhatja, hogy pontosan az Ön által igényelt funkciót töltse be. Rendkívül sokoldalú megoldás, amely több mint 20 különböző konfigurációt biztosít.
Részletek
A PROMO1 termékcsalád három változatból áll: Mini PROMO1, PROMO1 és PROMO1 Plus. Mindegyik különbözik a méretben és a mellékelt tartozékkészletben. Reklámkészleteink sokféle célt szolgálnak. Használhatja őket reklám-, konferencia-, sajtó- vagy kiállítási falaként.
 • Egy 6 keretből álló készletből több mint 20 különböző reklámállványt hozhat létre.
 • A PROMO1 egy dobozos megoldás - a reklámfal minden elemét egy közös csomagolás tartalmazza
 • a rendszer kompakt, ezért rendkívül kényelmesen szállítható és tárolható
 • a PROMO1 sikeresen használható mobil bemutatóhelyként, információs standként, szponzorfalként vagy kis standként vásárokon
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • polc
 • szórólaptartó
 • tablet pylon
 • ajtók
 • vitrinek
Anyagok és grafikai panelek
 • keret - eloxált alumínium
 • tartozékok - RAL színskála alapján porszórtan bevonva
 • grafikai panelek - PVC, akril, üveglap, HIPS, dekoratív fémlemez, furnér, egyéb szerkezeti anyagok, például fa és bőr.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Number of frames:
A hirdetési falak bizonyítottan alkalmasak arra, hogy márkája megfelelő nyilvánosságot kapjon a vásárokon, rendezvényeken vagy konferenciákon. A legújabb nyomtatási technológia alkalmazásának köszönhetően nagyszerű felületet biztosítanak fényképek, logók vagy reklámgrafikák bemutatására. Minden általunk készített reklámfal alapja egy könnyű, mégis rendkívül tartós alumíniumszerkezet, amelyet minden alkalommal más-más mágneses grafikai panellel tölthet meg. Összeállításuk mindössze néhány másodpercet vesz igénybe! Moduláris felépítésének köszönhetően reklámfala bármilyen méretű lehet. A fenti inspiráción látható 6 rendszerkeretből áll. A fal teljes mérete: 300 x 250 cm.
Number of frames:
A multimédiás reklámfalak rendkívül népszerű megoldást jelentenek a márka még hatékonyabb népszerűsítésére és a célcsoport elérésére. A reklámfalak e kategóriájának egyik bestsellere a Promo1 szett, amely a stand bal sarkában található. A Promo1 rendszerek egy pylonból és egy pultból álló mobil display falak, amelyek több mint 20 különböző elrendezés létrehozására és funkcionális kiegészítők kiválasztására adnak lehetőséget. A készlet minden eleme egyetlen ömlesztett csomagban elfér, ami jelentősen megkönnyíti a szállítást és a tárolást.
Number of frames:
A cserélhető grafikai panelekkel ellátott reklámfalak a modern vállalkozások igényei szerint készült termékek. Ez a legjobb megoldás a mindenféle prezentációkon, konferenciákon vagy vásárokon gyakran részt vevő vállalatok számára. A reklámfalak fontos eleme a megfelelő színséma kiválasztása - olyan színséma, amely összhangban van a vállalat arculatával és márkaépítésével. Ne feledje, hogy a túl sok szín a reklámfalakon nyomasztó és nehezen olvasható lehet. Érdemes ezért a színek számát néhány olyan színre korlátozni, amelyek a legjobban tükrözik a márka jellegét, termékeit vagy szolgáltatásait.
Number of frames:
A moduláris reklámfalakat könnyű összeszerelni és szétszerelni, így számos helyen és helyzetben használhatók. A fenti elrendezésben a Promo1 termékcsalád kétféle reklámfalat használtunk, amelyek ideálisak ügyfélszolgálati pontként - konferenciák recepciós pultjai vagy információs pontok. Az ilyen típusú falak megkülönböztető jellemzője a kompakt forma és a fokozott funkcionalitás. Nem kell eldöntenie, hogy a roll-up, a reklámállvány vagy a display pult a jobb megoldás az Ön vállalkozása számára - a Promo1 a fentiek kombinációja.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram