crossmenuchevron-up

25 négyzetméter alatti kis moduláris standok

Moduláris promóciós rendszer vásárokra, rendezvényekre és konferenciákra. Legfeljebb 25 négyzetméteres elrendezésekhez ajánlott.

A kisméretű vásárstandok mobil és teljesen moduláris promóciós rendszerek számos különböző felhasználásra - a kiállításoktól és vásároktól kezdve az ipari rendezvényekig és konferenciákig. Minden egyes kiállítási standot kifejezetten az Ön vállalatára szabunk. Egyedi, a márkának és a felhasználó igényeinek szentelt terveket készítünk.
Részletek

A Clever Frame értékesítés-támogató rendszereket a lehetséges megoldások szinte korlátlan száma jellemzi. Klasszikus reklámmegoldásokat és kreatív megoldásokat egyaránt kínálunk - szabad utat engedve a fantáziájának. Olyan egyszerű, mintha építőkockákkal építene - a Clever Frame rendszerrel teljes méretű kiállítási standot és kompakt reklámfalat egyaránt építhet. Azzal, hogy egyetlen reklámszerkezetbe fektet, számos reklámlehetőséget kap.

 • A Clever Frame kiállítási rendszerek többször is felhasználhatók - függetlenül attól, hogy mit, hol és hogyan szeretne bemutatni, mindig ugyanazt a keretkészletet használhatja.
 • az arculatváltást megkönnyítik a néhány másodperc alatt felszerelhető, cserélhető, mágneses grafikai panelek
 • a vásári standszerkezet könnyű, mobil, könnyen összeszerelhető, szétszerelhető és szállítható
 • a rendszer minden eleme teljes mértékben kompatibilis - a promóciós tartalom bármikor bővíthető új elemekkel (keretek, kiegészítők vagy új grafikai panelek).
Kiegészítő tartozékok
 • LED világítás
 • polc
 • szórólaptartó
 • tablet pylon
 • ajtók
 • vitrinek
Anyagok és grafikai panelek
 • keret - eloxált alumínium
 • tartozékok - RAL színskála alapján porszórtan bevonva
 • grafikai panelek - PVC, akril, üveglap, HIPS, dekoratív fémlemez, furnér, egyéb szerkezeti anyagok, például fa és bőr.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Moduláris szerkezet
Cserélhető grafikai panelek
Szerszámmentes összeszerelés
Többszörös felhasználhatóság
Egyedi design
Állandó rendelkezésre állás

Inspirációk:

Méret:
6nm
Number of frames:
A kis alapterület nem zárja ki egy érdekes és teljesen funkcionális kiállítási stand kialakításának lehetőségét. Rendezése szintén nem igényel nagy áldozatokat - nem kell lemondani semmiről, ha a kiállítás jól meg van tervezve. Egy kis méretű vásári standon minden szükséges elem megtalálható a kiállító számára, például pult, tárolóhelyiség, reklámvászon vagy szórólaptartó. Több fényforrás elhelyezésének sincs akadálya. A megfelelően megtervezett világítás optikailag megnövelheti még a legkisebb standot is a vásárokon vagy üzleti konferenciákon.
Méret:
18nm
Number of frames:
Kiállítási stand egy hobbi vásáron. A projekt megközelítésekor kulcsfontosságú volt számunkra, hogy az elrendezés minden eleme a horgásztúrák gondolatát idézze. Ezért a vásári standot energikus tengeri árnyalatok, hullámos, áramvonalas formájú falak és megfelelően kiválasztott grafikai motívumok töltik meg. Az üveglapokra nyomtatott fotorealisztikus grafikák tökéletesen visszatükrözik a fényt, ami az egész elrendezésnek mélységet és karaktert kölcsönöz. Hogy minden teljes legyen, van egy moduláris rendezvénypult, egy intim terület a vásárlókkal való beszélgetésekhez és a HELO FORM termékcsaládból származó bemutató bútorok.
Méret:
12 nm
Number of frames:
A vásár standjának funkcionalitása abszolút alap, különösen, ha kis helyünk van. Ha befektetünk egy professzionális, moduláris standba, olyan reklámhelyet kapunk, amely rendelkezik az összes kulcsfontosságú elemmel, például tárolóhelyet vagy helyet biztosít az ügyfelekkel való találkozásra, és ugyanakkor - összhangban van a vállalat arculatával és a modern dizájn trendekkel. A kialakításban magasfényű dekoratív paneleket használunk, amelyek tökéletesen visszaverik és szétszórják a fényt, optikailag megnövelve és feldobva a teret.
Méret:
16 nm
Number of frames:
Egy sarokstand nemcsak a látogatók számára biztosít könnyű hozzáférést, hanem rengeteg tervezési lehetőséget is. Az általunk használt fapanelek természetes és ugyanakkor elegáns jelleget kölcsönöznek a kiállításnak. Annak érdekében, hogy a kiállítási standot tovább változatosabbá és vonzóbbá tegyük a rendezvény résztvevői számára, a hangsúlyt egy feltűnő terrazzo színösszeállításra és egy reklámszűrőre helyeztük. Az egészet kiegészítette a belső tárolóhelyekkel felszerelt, márkajelzéssel ellátott pult, ahol a reklámeszközöket vagy személyes tárgyakat biztonságosan lehet tárolni.
Méret:
20 nm
Number of frames:
Az orvosi ipar hagyományos színvilágán alapuló modern vásár- és konferencia stand. A tervezés során többek között magasfényű paneleket, dekoratív léceket és rendszerkapszulát használtunk, ami megkönnyítette a tér zónázását. Az egészet egy nagyfelbontású reklámvideók megjelenítésére szánt LCD képernyő, egy 3D logóval ellátott pult és egy moduláris vásári padló egészíti ki, amely lehetővé teszi bármilyen felület gyors és egyszerű lefedését.
Méret:
20 nm
Number of frames:
Egy kozmetikai vásári stand, amely - viszonylag kis felülete ellenére - optimális helyet biztosít a bemutatáshoz, az ügyféltalálkozókhoz és a tároláshoz. A tervezés során púderes pasztellszíneket használtunk, amelyeket terrazzo motívummal törtünk meg. Az elrendezést dedikált bútorokkal egészítettük ki, amelyek fokozzák a kiállítási stand funkcionális és esztétikai minőségét, beleértve a spotvilágítást, az üvegpultokat, az LCD képernyőket és a HELO FORM® termékcsaládból származó kiállítási bútorokat.
Méret:
24 nm
Number of frames:
Modern stílusú vásári stand, amely minden centiméternyi helyet kihasznál. A homlokzaton egy pult és a HELO FORM® termékcsaládból származó bemutatóbútorok, belül egy hangulatos tárgyalóhely és egy technikai rész tárolóhelyekkel - mindez neonszínű elemekkel díszítve, amelyek tökéletesen kiemelkednek a belső térből, és elsőként vonzzák a tekintetet. A vásári stand kialakítását hangsúlyozó elemek a tejes panelek is, amelyek mögött dísznövényeket helyeztünk el.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

  I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

  The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram