crossmenuchevron-up

Praktikus standrendszer

Ismerje meg a kiállítási rendszert, amely többet nyújt Önnek, mint a hagyományos vásári standok.

A Clever Frame® a marketinget és az értékesítést támogató moduláris kiállítási rendszer. A kínálatunkban szereplő vásárépítmények eredeti, szabadalmaztatott rendszereink. Moduláris felépítésüknek köszönhetően lehetőséget biztosítanak arra, hogy bármilyen térbe beilleszkedjenek, függetlenül annak jellegétől és területétől. Az ilyen típusú vásárépítmények lehetővé teszik a promóciós pontok végtelen metamorfózisát, valamint az alkalmazások sokfélesége jellemzi őket. Konferencia standként, rendezvényszerkezetként vagy kiállítási falként használja őket.

Hogyan működik a kiállítási rendszerünk?

A marketing svájci bicskája

Függetlenül attól, hogy minimalista nyitott kiállítótér szervezése vagy változatos funkcionális zónákkal rendelkező vásári építmény létrehozása érdekli, a moduláris rendszer elemei segítenek Önnek elérni a kívánt célt. Kiállítási rendszerünk újrafelhasználható alumíniumkeretekből áll, amelyek tetszőleges konfigurációkban kombinálhatók. Pontosan olyan, mintha építőkockákkal építene. A rendszer formáját és funkcióját bármikor megváltoztathatja marketingterveinek megfelelően, valamint kiegészítheti azt dedikált kiegészítőkkel, dekorációkkal vagy rendezvénybútorokkal. Ami fontos, hogy a Clever Frame® kiállítási rendszer minden eleme mindig is teljesen kompatibilis volt, van és lesz egymással.

Moduláris felépítés és mobilitás

A modularitás a kényelem szinonimája. A Clever Frame® rendszer egyes elemeire szétszedhető, ami teljes mértékben megkönnyíti a szállítást, tárolást és átkonfigurálást.

Összeszerelés szerszámok nélkül

Bármelyik vásárépítmény vagy rendezvény díszlet felállítása rendkívül intuitív - a speciális rögzítőknek köszönhetően nincs szükség szerszámokra vagy speciális műszaki ismeretekre.

Panelek néhány másodperc alatt

A rendszer grafikai kialakítása mágneses panelek segítségével történik, amelyek pillanatok alatt felszerelhetők. Egyenként bármikor kicserélheti őket, amikor csak kívánja.
Wystawca budujący stoiska targowe

Korlátlankonfigurációs lehetőségek

Egy rendszer, több tíz funkció, több száz konfiguráció

A moduláris kiállítási rendszerek egyik legfontosabb előnye, hogy a kész elemek felhasználásával egyedi és egyedi elrendezéseket hozhatunk létre. Az alumíniumprofilok és tartozékok nagy száma lehetővé teszi a legmerészebb vásári standok megvalósítását, amelyek szabadon alakíthatók, például kiválasztott elemek elhagyásával vagy hozzáadásával. Még ha nem is tervezi a vásárépítés bővítését, az Ön alapkeret-készlete lehetővé teszi az aktuális marketingigényeihez igazított változatos kiállások létrehozását.

Megtakarításaz Ön költségvetése és a környezet számára

Vége az eldobható kiállítási konstrukcióknak

A moduláris rendszerek olyan megoldást jelentenek, amely forradalmasította a vásár- és rendezvényterek kialakításának módját. Nemcsak lehetőséget biztosítanak az elrendezési formával való kísérletezésre, többek között a méret, a funkciók vagy a színek kiválasztásával, hanem a reklámköltségvetés optimalizálásával és a környezetvédelemmel kapcsolatos előnyöket is magukkal hozzák. A Clever Frame® egy újrafelhasználható megoldás, amelyet sok szezonon keresztül használhat, és amelynek köszönhetően nem kell minden egyes következő rendezvény esetén új vásárépítésbe beruháznia. A hulladék mennyiségének csökkentésének köszönhetően viszont a környezet számára is előnyös.

Moduláris vásári építmények

Minél gyakrabban használja őket, annál nagyobb megtakarítást eredményeznek. Az első moduláris kiállítási rendszere egy befektetés - adjon neki elég munkát, és hamarosan látni fogja a hatását. A költségvetésében nem jelennek meg további reklám- vagy marketingkiadások, és a környezetre gyakorolt pozitív hatás jelenti a hozzáadott értéket.

Hagyományos kiállítási standok

Az eldobható vásári építmények minden további rendezvény esetén felmerülő költségekkel járnak. Ezek a költségek nemcsak a stand árát, hanem a használatának költségeit is magukban foglalják. Képzeljük el, hogyan nézne ki a világ, ha mindenki eldobható vásári standokat használna - csak egy-egy vásári esemény több tonna hulladékot termelhet!

Környezet

A környezetvédelem vállalati politikánk szerves részét képezi, és CSR-stratégiánk további célkitűzése. Ennek feltevéseivel összhangban számos olyan intézkedést hozunk, amelyek a jobb gyártásirányítást eredményezik. Folyamatosan keressük a hulladékmennyiség csökkentésének új módjait, ugyanakkor törekszünk a zöld marketing és a hulladékmentesség eszméjének népszerűsítésére, valamint az ökológiai tudatosság javítására, többek között az újrafelhasználható marketingmegoldások népszerűsítésével. Nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelések komplex kiszolgálására, ezáltal a szállítási hatékonyság javítására, valamint a szénlábnyom csökkentésére, a használt reklámanyagok újrahasznosítására és a nyomtatott anyagok korlátozására.
A fenntartható fejlődéssel való törődés keretében kitűzött céljaink egyike a működésünk környezetre gyakorolt negatív hatásainak minimalizálása.

MONDJA EL, MIRE VAN SZÜKSÉGE!

Tervezőink és tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a kiállítási rendszer ötletét, vagy közösen dolgozzuk ki a promóciós konstrukcióról alkotott elképzelését. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

    I consent to receipt of marketing contents (commercial information) from Clever Frame Sp. z o.o. via the newsletter, including the information on promotions and special offers relating to Clever Frame Sp. z o.o., including Clever Frame and HELO FORM brands.

    The Controller of your personal data is Clever Frame sp. z o.o. with registered office in Wrocław, ul. Gen. Stefana Grota Roweckiego 203. The data will be processed for the purposes of newsletter sending, according to the principles determined in the Service Regulations. Data provision is voluntary but necessary for receipt of the newsletter. The data subject has the right to access the content of their data and to rectify it.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram